
اولین داروی درمان آلزایمر مجوز تولید گرفت.
بالاخره بشر پس از ده ها سال تلاش بیوقفه موفق به ساخت داروی درمان آلزایمر شد.
این دارو بجای علائم آلزایمر علت اصلی بروز زوال عقل را هدف قرار میدهد
در هفتم ژوئن دارویaducanumab موفق به دریافت مجوز fda شد
با آرزوی درمان پارکینسون به زودی.

گام به گام تا درمان کامل پارکینسون.
شرکت Annovis bio در خبری جدید اعلام کرد توانسته دارویی جدید تولید کند که توان بهبود بیماری پارکینسون و آلزایمر را دارد.
این دارو با نام Anvs_401 در آزمایشات بالینی فاز یک و دو بسیار موفق عمل کرده و در آزمایش بالینی فاز دو که در بین ۱۴ نفر بیمار پارکینسون و ۱۴ نفر بیمار آلزایمر ازمایش شده در مدت زمان یک ماه باعث بهبود بیماری به میزان ۳۰ درصد شد.
شرکت Annovis bio درحال آماده سازی مدارک جهت ارائه به fda برای شروع آزمایش بالینی فاز ۳ میباشد.
گمان میرود این دارو جزو اولین درمانهای بالقوه برای بیماری های نورولوژی در جهان قرار گیرد.

محققان موفق به ارائه یک روش اسکن امآرآی دقیق شدهاند.
محققان موفق به ارائه یک روش اسکن امآرآی دقیق شدهاند که میتواند بافت مغزی درگیر در بیماری پارکینسون را مورد هدف قرار دهد و مشکلات مربوط به لرزش اندامها را رفع کند.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری ساینسدیلی، این روش توسط محققان دانشگاه ساوتوسترن در آمریکا صورت گرفته است. متخصص مغز و اعصاب در این روش با استفاده از یک شیوه بسیار پیشرفته و دقیق تصویربرداری امآرآی، میتواند مکان دقیق نقطه هدف بیماری پارکینسون را در مغز مورد بررسی قرار دهد.
این بخش در تالاموس قرار دارد و مسئول حرکت است. سپس با استفاده از فناوری اولتراسوند فوق دقیق، بافت آسیب دیده، منهدم یا سوزانده میشود. این روش به اندازهای دقیق است که به بافت سالم هیچ آسیبی وارد نمیشود و به همین دلیل عوارض جانبی بسیار کمتری دارد. معمولا اگر هدفگذاری این روش و روشهای مشابه دقیق نباشد، به مشکلات کلامی و حرکتی منجر میشود.
محققان در تلاش هستند از این روش علاوه بر بیماری پارکینسون، در دیگر بیماریهای عصبی نیز استفاده کنند.
محرک اصلی بیماری پارکینسون یک نسخه جهشیافته پروتئینی به نام آلفا سینوکلین است. این پروتئین در نورونهای تولیدکننده دوپامین تجمع مییابد. جسم سیاه مغز پیامهای عصبی را از طریق نخاع به عضلات مختلف ارسال میکند و این فرآیند از طریق ماده شیمیایی دوپامین صورت میگیرد. به مرور زمان با تجمع آلفا سینوکلین عملکرد سلولهای عصبی مختل شده و سلولها از بین میروند. در این حالت مشکلات حرکتی ایجاد میشود و مراحل اولیه پارکینسون شکل میگیرد